Pariuri sportive realbet.roOferta RealBet pentru pariuri sportive este una dintre cele mai bogate din randul agentiilor din Romania.


Cotele prezentate pe site, pe panourile sau pe mesele din agentii, sunt oferite intr-o forma simpla si pe intelesul tuturor. Oferta nu se limiteaza doar la clasicele 1, X, 2 sau la numarul de goluri/puncte inscrise intr-un meci, ci ofera jucatorului posibilitatea sa aleaga zeci de variante posibile de pariu pentru fiecare partida.

Zilnic, sectiunile Real Extra si Real Cota va ofera posibilitatea sa alegeti cote marite pentru cele mai interesante partide ale zilei, fie ca este vorba de fotbal, tenis, handbal sau alte sporturi.
Bonusurile oferite de agentie sunt foarte atragatoare, putand mari castigul de pe un bilet cu pana la 65%.
In schimb, pariul sansa ofera celor care pariaza posibilitatea sa castige si daca au pierdut un meci de pe tichet.

Campionatele pentru care jucatorii gasesc in oferta cote pentru a paria sunt numeroase si pornesc de la celebrele Serie A, Bundesliga sau Premier League si ajung pana la Liga de Tineret din Rusia sau pana la Ligile a 2-a si a 3-a din Romania
(Real Bet este una dintre putinele agentii care ofera cote pentru al treilea esalon fotbalistic autohton).
Ocazional, la marile competitii, Real Bet ofera si asa numitele Pariuri Speciale, cu ajutorul carora se poate miza pe numarul de cornere dintr-un meci, pe golgheterul unei competitii sau pe cel mai bun portar etc.


Oferta Loto RealBet.ro, o calatorie in jurul lumii


Iubitorii loteriilor se simt in largul lor in agentiile Real Bet si nu au cum sa se plictiseasca.
Aici pot gasi clasicele Grecia Kino 20/80 si Slovacia Keno 20/80, cu extrageri care au loc din 5 in 5 minute, mai nou si Italia Keno 20/90 cu runde programate la acelasi interval de timp.
Pentru fanii clasicului 6 din 49, exista loteria Spania Bono, cu extrageri de mai multe ori pe saptamana.

Oferta nu se limiteaza doar la loteriile europene. Ele traverseaza si Atlanticul, ajungand in Statele Unite, la Washington, New York, Pennsylvania si chiar si in Canada. Practic, loteriile puse la dispozitia jucatorilor de catre Real Bet seamana cu o calatorie in jurul lumii, un voiaj imaginar care le poate aduce bani, cu numai 1 leu mizat pe un tichet.


Alte jocuri pe gustul tuturor

Cei care trec pragul unei agentii, se pot delecta totodata cu altfel de jocuri cu numere, ce ofera castiguri pe loc, precum Real K sau Real 6. Cine se simte inspirat la pariurile pe cursele de caini poate miza si poate urmari intrecerile respective pe monitoarele din agentii.

In acelasi timp, jocul Ruleta ii face pe fanii casinourilor sa sa se simta pe teren propriu si sa nu le lipseasca acest joc atat de popular in intreaga lume.