Zodiac Wheel

Zodiac Wheel

Alte specificatii

Daca esti de parere ca viitorul tau este scris in stele le poti demonstra asta acum prietenilor tai prin Zodiac Wheel, - jocuri Slot-Machines.

Zodiac Wheel este un joc ce nu va inceta sa iti ofere senzatii de neuitat zile intregi de acum incolo. Creat de Euro Games Technology (EGT), un pilon puternic in industia cazinourile online, Zodiac Wheel este disponibil pentru tine gratuit pentru a-ti imbunatati experienta de joc. Vei avea parte de o grafica extraordinara, o interfata clasica pentru cei de la EGT, usor de folosit, plus multe caracteristici speciale gata sa iti ofere momente unice in timpul sesiunilor de joc.

Zodiac Wheel – tema si aspect

Cu o tema unica si foarte atractiva, astrologia, Zodiac Wheel te va incanta cu aspectul sau modern. In fundalul tabelei de joc se pot observa semnele zodiacale de un albastru stralucitor, iar in prim plan apar tamburii inramati de o margine aurie. Simbolurile sunt extraordinar de bine realizate, cu multe detalii si elemente ce iti vor incanta privirea fara dubiu. De asemenea, exista animatii super atractive ce apar in momentul in care obtii o combinatie castigatoare. Desi efectele sonore sunt clasice si poate mai potrivite pentru jocuri traditionale de jocuri Slot-Machines, acestea te vor introduce repede in atmosfera de joc. De altfel, ele se schimba in momentul in care castigi banuti.

In schimb, daca te incearca momente de melancolie si doresti sa iti aduci aminte de zilele de aur ale jocurilor de - jocuri Slot-Machines cand totul era mai simplu, exista Always Hot. Este un jocuri Slot-Machines cu fructe ce iti va satisface nevoia de traditional in materie de jocuri ca la aparate.

 

Simboluri

Simbolurile din Zodiac Wheel nu doar ca arata bine, dar iti aduc si castiguri de invidiat. In functie de cat de valoroase sunt, acestea pot fi impartite in doua categorii.

Iconitele mai valoroase sunt:

  •  5 simboluri astrolog iti vor aduce 3000 de banuti;
  •  5 simboluri ghicitoare iti vor aduce 500 de banuti;
  •  5 simboluri telescop iti vor aduce 500 de banuti;
  •  5 simboluri sfera armilara iti vor aduce 200 de banuti.

 

De asemenea, exista si simbolurile A, K, Q, J care iti vor aduce cate 100 de banuti in cont atunci cand reusesti sa faci o combinatie de 5 simboluri identice pe o linie de castig. In plus, Zodiac Wheel dispune de inca trei simboluri, unul special si doua scatter.

Cum joci Zodiac Wheel - jocuri Slot-Machines?

Zodiac Wheel face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu 5 linii fixe de castig, 5 tamburi si 3 linii orizontale. Contul tau va contine 5000 de banuti inainte de inceperea jocului si la fiecare rotire poti sa iti setezi un pariu de 5, 10, 25, 50 sau 100 de banuti. Poti folosi si varianta de Autoplay a jocului, unde tamburii se vor roti fara implicarea ta. Retine faptul ca acest joc este gratuit, asa ca tot ce investesti, castigi sau pierzi nu include bani reali.

 

Caracteristici speciale Zodiac Wheel - jocuri Slot-Machines

Zodiac Wheel contine patru caracteristici super interesante care te vor ajuta sa savurezi aceasta aventura astrologica mai mult si sa ai castiguri mai ridicate. Cele 4 sunt:

  • Simbolul special (tabelul zodiacal) – Acest simbol poate sa apara pe tamburii cu numarul 2,3 sau 4 si este un substitut pentru restul simbolurilor in afara de cele doua iconite scatter. Comportandu-se ca un Joker, acest simbol special te va ajuta sa aduni mai multi banuti in contul tau.
  • Simbolul scatter (carte de astologie) – Acest simbol scatter iti poate aduce intre 15 si 500 de banuti in momentul in care se nimeresc de la 3 pana la 5 pe o linie de castig.
  • Simbolul scatter (harta astrologica) – Harta astrologica poate ajunge pe primul, al treilea sau al cincilea tambur, iar in momentul in care esti norocos si le obtii pe toate trei, vei primi 100 de banuti.
  • Jackpot Cards – este un jackpot impartit pe 4 niveluri. Poti castiga oricare din aceste niveluri in timpul bonusului Jackpot Cards Mystery care este declansat aleatoriu. Trebuie sa alegi 3 din 12 carti de joc intoarse cu fata in jos, iar daca acestea se potrivesc poti castiga banuti in plus pentru rotirea tamburilor.

 

Este imposibil sa nu ai norocul de partea ta in timp ce joci Zodiac Wheel, - jocuri Slot-Machines. Alatura-te ghicitoarei si astrologului in aventura lor incredibila si distreaza-te fara limita.

* Specificatiile prezentate sunt pentru variantele online ale jocurilor. Acestea pot sa difere de varianta prezenta pe dispozitivele Slot-Machines (in special beturile si castigurile)