20 Star Party

20 Star Party

Alte specificatii

20 Star Party este pregatit sa iti ofere cele mai tari momente, pline de culoare, senzatii tari si castiguri garantate!

20 Star Party este un jocuri Slot-Machines cu fructe creat de dezvoltatorii de software de la Casino Technology. Acest brand este recunoscut pentru creatiile sale de inalta calitate ce ofera clientilor o experienta imbunatatita de joc. 20 Star Party este o combinatie intre traditional si modern, intre distractie si castiguri mari, intre tamburi plini de fructe delicioase si caracteristici speciale extraordinare.

 20 Star Party jocuri ca la aparate - tema si aspect

20 Star Party este un jocuri Slot-Machines 77777 clasic, cu un design simplu, dar foarte atractiv. Fundalul este de culoare mov inchis, iar in partea de sus a tabelei de joc este trecut logo-ul jocului. Liniile de joc sunt semnalate in lateralele tamburilor, iar in partea de jos se pot gasi toate setarile, optiunile si informatiile despre joc. Simbolurile au un aspect simplu, dar sunt realizate in asa fel incat sa iti capteze atentia si sa te introduca perfect in atmosfera deosebita a jocului. Efectele sonore sunt foarte interesante, iar animatiile apar pe tamburi atunci cand obtii o combinatie castigatoare; totul pentru a te face sa te simti ca un adevarat castigator.

In schimb, daca ai vrea sa incerci un joc cu o tema mai complexa, gasesti disponibil in mod gratuit pe site Pharaoh’s Fortune. Este un - jocuri Slot-Machines super antrenant, cu o tema cu multi admiratori si anume Egiptul Antic si viata faraonilor.

 

 Simboluri

Simbolurile din 20 Star Party asteapta sa fie rotite pe tamburi si sa iti ofere satisfactie si castiguri garantate. Pe primele locuri in preferintele jucatorilor romani se vor clasa simbolul special reprezentat de septar si simbolul scatter reprezentat de steluta aurie. Apoi urmeaza simbolurile cu fructe care iti aduc banuti dupa cum urmeaza:

  •  la 5 simboluri mar vei obtine 4 banuti;
  •  la 5 simboluri portocala vei obtine 2 banuti;
  •  la 5 simboluri pepene vei obtine 2 banuti;
  •  la 5 simboluri lamaie vei obtine 1 banut;
  •  la 5 simboluri pruna vei obtine 1 banut;
  •  la 5 simboluri cireasa vei obtine 1 banut.

  Cum joci 20 Star Party - jocuri Slot-Machines?

20 Star Party este un jocuri Slot-Machines cu fructe compus din 3 linii de joc, 5 tamburi si 20 de linii de castig ajustabile. In fereastra de setari, poti hotari numarul de linii de castig, numarul de rotiri automate (5, 10, 25, 50, 200, 500 sau 1000) si pariul pe linie pentru fiecare rotire (intre 0.01 si 0.10). La pariul maxim pe linie de 0.10, cu toate cele 20 de linii de castig activate se ajunge la un pariu total de 2.00. Jocul va incepe cu 300 de banuti in contul tau si tot ce trebuie sa faci este sa customizezi tabela dupa cum doresti si sa dai start distractiei. Nu uita insa ca 20 Start Party este disponibil pe acest site in mod demo (gratuit), deci toti banutii inclusi sunt fictivi.

 

 Caracteristici speciale 20 Star Party - jocuri Slot-Machines

20 Star Party face parte din categoria de jocuri ca la aparate 777 cu multe caracteristici speciale menite sa iti condimenteze experienta de joc si sa te faca sa te simti extraordinar in timp ce invarti tamburii plini de fructe suculente.

  •  Simbolul special (septar) - Acest simbol este un substitut pentru toate celelalte simboluri prezente pe tamburi, exceptie facand cel scatter. Inlocuindu-le pe liniile de castig rezulta mai multi banuti ce vor ajunge in contul tau. Mai mult decat atat, daca reusesti sa obtii 5 simboluri speciale pe o linie de castig vei fi recompensat cu 100 de banuti.
  •  Simbolul scatter (steluta aurie) - Simbolul scatter este cel mai darnic de pe tamburii din 20 Star Party jocuri Slot-Machines 77777. Astfel, daca reusesti sa combini 5 stelute aurii pe o linie de castig vei fi recompensat cu 1000 de banuti.
  •  Functia de gamble - Dupa fiecare joc cu un castig mai mic de 10x pariul total, jucatorul are sansa de a-si dubla castigul apasand butonul DOUBLE. O carte de joc intoarsa cu fata in jos va fi prezentata pe ecran. Jucatorul trebuie sa ghiceasca daca acea carte este rosie sau neagra. Daca reuseste, pariul este dublat. Mai mult decat atat, jucatorul poate sa ghiceasca si de ce tip e cartea (inima neagra, inima rosie, romb sau trefla). Daca reuseste, pariul este multiplicat cu 4. Daca nu, pariul se pierde. Iti poti dubla castigurile pana la un maxim de 50x pariul total.

Intra in lumea fructelor suculente cu 20 Star Party jocuri Slot-Machines cu fructe si simte-te ca un campion adevarat!

 

* Specificatiile prezentate sunt pentru variantele online ale jocurilor. Acestea pot sa difere de varianta prezenta pe dispozitivele Slot-Machines (in special beturile si castigurile)